Maatwerk

Restauratie

Parket

Over

Contact

Portfolio

Het realiseren van uw droominterieur start hier

Geen plek waar u meer vertoeft dan bij u thuis. Gezellig met vrienden in de zetel zitten, heerlijke maaltijden bereiden in de keuken. Reden genoeg om de nodige aandacht te besteden aan gebruiksvriendelijkheid, comfort en esthetiek. Mijn naam is Rudi Cober en het is mijn missie om uw woonbeleving naar een hoger niveau te tillen. Zo voelt u zich altijd thuis in een omgeving die aan al uw wensen tegemoetkomt.

Maatwerk

Restauratie

Parket

maatwerk

Stelt u zich eens voor: Een maatwerk interieur dat precies past, eindeloos doordacht is en een verlengstuk vormt van uw eigen gewoontes en interieur. Waarbij materialen, kleuren en proporties uitgebalanceerd zijn toegepast. Belijning van kasten, lades en grepen die doorlopen zoals ú dat wilt.

Meer mogelijk met maatwerk

Met hout als basis is veel mogelijk. Met uw ontwerp of omschrijving maken we een specificatie van de kosten en opties. Ikzelf zorg ervoor dat uw project slaagt.

Meubels

trap
boekkast
badkamermeubel
kookeiland
deur

Opties

landelijk
klassiek
modern
rustiek
retro

Soorten

eik
notenhout
mahonie
teak
MDF

restauratie

U ben wellicht gehecht aan uw meubels. Hoe zonde is het dan om ze weg te doen? Nieuwe meubels, zonder de hoge kosten. Het is mijn passie om uw meubels weer een tweede leven te geven.

Uw oude meubels weer als nieuw

Met hout als basis is veel mogelijk. Met uw ontwerp of omschrijving maken we een specificatie van de kosten en opties. Ikzelf zorg ervoor dat uw project slaagt.

parket

Kiezen voor parket is kiezen voor gezelligheid. Niets dat meer warmte uitstraalt dan échte houten parketvloeren, en dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Parketvloeren of houten vloeren hebben de unieke eigenschap warmte vast te houden. Ideaal voor zij die op zoek zijn naar authenticiteit, zonder in te boeten op vlak van comfort.

Parket. Eigenlijk wist je het altijd al

Wat zijn nu de voordelen van een houten vloer? Ten eerste geeft een echte houten vloer een uniek karakter aan jouw interieur. Geen enkele plank is dezelfde. Iedere plank heeft zijn eigen tekening, structuur en afwerking. Parket is een vloer dat leeft, waardoor het vol van karakter is.

Soorten

eik
massief
meerlagenparket
fineerparket
oud hout

Opties

landelijk
klassiek
modern
rustiek
retro

Legpatronen

parallel
visgraat
dambord
wiselende breedtes
versailles parket

Rudi Cober

Meester Meubelmaker
Contact

“Houtbewerking is mijn grootste passie”

Meubelmaker Rudi Cober voor al uw maatwerk en interieurinrichting naar uw ideeën en wensen. Ik maak uw interieur op maat in mijn eigen atelier, uitgerust met diverse houtbewerkingsmachines. Ik zorg voor een deskundige en professionele afwerking van ieder project met de recentste technieken, hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit en kennis van zaken.

Meesterschap

Door al meer dan 30 jaar actief te zijn in het vak en mijn perfectionistische aanpak, werk ik alles af tot in het kleinste detail.

Authenticiteit

Kwaliteit gaat voorop: door de samenwerking met mijn partners kan ik u altijd authentieke kwaliteitsmaterialen garanderen.

Doeltreffend

Ik maak graag tijd voor u!
Efficiëntie staat centraal in onze samenwerking.

Maak een afspraak

Ik kijk al uit naar onze samenwerking.

Rudi Cober

Rudi Cober

Zaakvoerder

Groenstraat 15, 3960 Bree
+32498448948
rudicober@telenet.be

Contact Formulier